Haberler

Yangın güvenlik eğitimi ve söndürme tatbikatlarımız devam ediyor29 Temmuz 2023 Cumartesi
Belediyemizin iştiraklerinden İSPARK A.Ş. personeline yangın güvenlik ve kurtarma eğitimi verildi.

24-28 Temmuz tarihleri arası Resneli Eğitim Tesisimizde, Belediyemizin iştiraklerinden İSPARK personeline Yangın Güvenlik ve Afetlere karşı bilinçlendirme eğitimi yapıldı. Eğitim iki aşamada gerçekleştirildi. Eğitimin ilk aşamasında personele yangın, yangın çıkış nedenleri ve yangın söndürme yöntemleri ve kurtarma hakkında teorik bilgiler anlatıldı.

Teorik eğitimin ardından ikinci aşama olan uygulamalı eğitime geçildi. Bu aşamada personele önce yangın söndürme cihazları ve kurtarma ekipmanları tanıtıldı, daha sonra ise bu ekipmanlar kullanılarak uygulamalı olarak tatbikat gerçekleştirildi.

Yangın güvenlik eğitimi ve söndürme tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın güvenlik eğitimi ve söndürme tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın güvenlik eğitimi ve söndürme tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın güvenlik eğitimi ve söndürme tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesiYangın güvenlik eğitimi ve söndürme tatbikatlarımız devam ediyor - Haberler - İstanbul İtfaiyesi