Haberler

7.Kur Merdiven Operatörü Eğitimleri Başladı29 Mart 2012 Perşembe
İstanbul ve İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi, personeline yönelik eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İstanbul ve İstanbulluların huzur ve güven içerisinde yaşayabilmeleri için 365 gün 24 saat görev yapan İstanbul İtfaiyesi, personeline yönelik eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Artan ihtiyacı karşılamak ve dünya standartlarını yakalamak için itfaiye istasyon sayısını ve buna bağlı olarak personel sayısını planlı bir şekilde arttıran İstanbul İtfaiyesi, Türkiye’nin ilk ve en büyük itfaiye eğitim merkezi olan İBİTEM’ de gerçekleştirilen hizmet içi eğitimler ile personelin bilgi ve becerisini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyor. Bu amaç çerçevesinde 2012 eğitim dönemi iç hizmet eğitimleri kapsamında Merdiven Operatörü eğitimleri başlamıştır.

 Merdiven Operatörü eğitimi kur programı 2 hafta “80 saat” olup teorik eğitimlerin yanı sıra uygulamalı eğitimler olarak uygulanacaktır.

Eğitime programına katılan İtfaiye teşkilatında görevli personelin 2 hafta sürecek olan 7.kur  “Merdiven Operatörü” eğitim programını 6 Nisan2011 Cuma günü tamamlanması planlanıyor.

7.Kur Merdiven Operatörü Eğitimleri Başladı - Haberler - İstanbul İtfaiyesi

7.Kur Merdiven Operatörü Eğitimleri Başladı - Haberler - İstanbul İtfaiyesi